|
![]() |
![]() |
|||||||||
| Nu'Est Videoları Nu'Est Videoları |
![]() |
|
|
|
Seçenekler |
|
|
#11 | |
|
Lirik Çevirmen
![]() Mesajlar: 5.298
|
Alıntı:
![]() Ne demek beğendiysen ne mutlu bana ![]() Olleeeyyy!!! Ren seven biri daha Ren benim de favorim ama bu gruptaki herkesi ayrı ayrı seviyorum hepsi çok iyi işler yapacakmış gibi bir his var içimde
YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi |
|
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#12 | |
![]() Nereden: Eskişehir
#
jyj
#
|
Alıntı:
![]() Özellikle şarkıyı söylerken, söylemezken ki dudak hareketleri..Bu işini biliyor, dikkat çekmeyi biliyor..Diğerleri de harika ama adlarını daha öğrenemedim
|
|
![]() |
|
|
#13 | |
|
Lirik Çevirmen
![]() Mesajlar: 5.298
|
Alıntı:
Diğerlerine gelince öğrenirsin zamanla
|
|
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#14 | |
![]() Nereden: Eskişehir
#
jyj
#
|
Alıntı:
Sinirli sinirli yürüyüşüne, bakışına bayıldım![]() Bugün tumblr'un altını üstüne getirdim Ren gifi bulucam diye ![]() Diğerlerin isimlerini öğrenmek için çaba sarf etmedim, isimlerini bir kez okumuştum..Şimdi isimlerine baksam öğrenirim ..Tiplerinden ayırt ediyorum artık
|
|
![]() |
|
|
#16 | |
![]() Nereden: SAKARYA MEMLEKETTE KALDI ARTIK İSTANBUL
#
superjunior
# leeminho
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeppudaa Papatya Ekibi
![]() Nereden: Aydın
|
@Nymphe_Nadiad çok teşekkürler video için Ren ile Beok honun sözleri çok aşalayıcı olmuş ama türkçesini bilmeden dinlemek daha iyi
|
![]() |
|
|
#18 |
![]() Nereden: Melekler Şehri
|
Güzel grup iyi iş çıkartmışlar sayenızde sözlerinin ne anlama geldiğini öğrendik pekde iyi değilmiş. müzik oldukça hareketli ve güzel diyebilirim.REN e de pembe tşhirt oldukça fazla yakışmış bence farklılık oluşturmuş. tarzı bölede kalmalı.sevimli bence video ve paylaşım için teşekkürler |
![]() |
|
|
#20 |
![]() Nereden: bursa
#
after-school
#
|
NU'EST ten ren'in fotorafınıda koyarmısınız lütfen
|
|