|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Y.K.N: 94 Teşekkür Etti: 57
Teşekkür Aldı: 140
Arkadaş Sayısı: (3)
|
bu yorumlardan sonra diziyiizledim başlarda iyiydi ama ben attic cat e çok benzettim o yüzden sonradan sarmadı bide finali diğer kore dizileri gibi tatmin etmiyo adamlar dizileri harika yapıyolar ama harika bitiremiyolar
|
|
|
|
|
|
#2 |
Y.K.N: 258 Teşekkür Etti: 119
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Arkadaş Sayısı: (15)
|
gerçekten çok güzel bi dizi indirmeden önce biraz izledım çok güsel listeme aldım ama bişey sormak ıstıyorum normalde her bolumden sonra 1 yada 2 dakıkalık yazılar gecerken komedı bolumu warya hanı kılıkları degısık onlarda warmı acaba bu vıdeolarda izleyenler yardımcı olabılırse sevınırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Y.K.N: 382 Teşekkür Etti: 437
Teşekkür Aldı: 965
Arkadaş Sayısı: (21)
|
İlk baş Delightful Girl'i izleyin. Ardınadan da My Gİrl'i izleyin..
Tam uyum sağlıyor. Aslında iki dizi de birbirini tamamlıyor diyebilirim. My Girl'de kuzen olarak ![]() Neyse ben söylemiyeyim. Azıcık süpriz olsun. Ama çok komik ve bir o kadar da güzel. Bazen gülerken diziye devam edemiyordum ![]() teşekkürler.. Ya da .. Olabilir. Aslında ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Y.K.N: 11 Teşekkür Etti: 275
Teşekkür Aldı: 251
Arkadaş Sayısı: (20)
|
Çok güzel bir dizi. Fakat bazı yerleri kendini tekrarlıyor. Bu da izleyiciyi delirtiyor haliyle. Ayrica bazi bölümlerinde ses görüntüyle uyusmuyor, fakat dizinin heyecani bena bu nefret ettigim uyusmazliga ragmen diziyi izlettirdi. My Girl, Full Hause tarzi dizi sevenlere önerebilecegim dizi.
Spoiler for ....:
Senbonzakura, Chire! (Bleach-Byakuga)
Sabaku sousou! (Naruto-Gaara) X-Burner Air: Hyper Explosion! (Katekyo Hitman Reborn-10th Vongola) Gomu gomu no pistoruuuuuu!(One Piece- Luffy) |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Y.K.N: 3323 Teşekkür Etti: 45
Teşekkür Aldı: 47
Arkadaş Sayısı: (3)
|
diziyi çeviren ve yükleyen arkadaşlarıma çok teşekkürler.
![]() en başta şüpheyle yaklaştım diziye.ama yorumları okuduktan sonra hadi bu da eksik kalmasın izleyeyim dedim ve çok beğendim.özellikle kapanışta eski dönemle ilgili rolleri çok eğlenceliydi.attic cat dizisinin başka versiyonuydu ama burda daha hoş işlenmiş sanki. 16. bölümde i'm sorry i love you dizisine gönderme yapmasına baya güldüm ![]() finali inş yarın izlicem.tavsiye edebileceğim bir dizi.iyi seyirler. |
|
|
|
|
|
#8 |
Y.K.N: 25 Teşekkür Etti: 932
Teşekkür Aldı: 266
Arkadaş Sayısı: (45)
|
bu diziyi izlerken acayip eğleniyorum ya jae hee canım benim çok tatlı
bu tür roller tam onun şirin yüzüne göre mimikleri süper ötesi ![]() çok eğlenceli bi dizi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim i sorry i love you'nun yanında fulll house'a da gönderme yapmışlar ofisi temizleme olayı tam komedi ya yarıldım izlerken
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Y.K.N: 2907 Teşekkür Etti: 317
Teşekkür Aldı: 221
Arkadaş Sayısı: (13)
|
ya bu dizide ne kadar çok entrika var.tüm kore dizilerine bedel.gerçi şu chae rin denen safa da ayrı gıcık oluyorum ama başkanda ondan geri kalmıyor hani
|
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Y.K.N: 2907 Teşekkür Etti: 317
Teşekkür Aldı: 221
Arkadaş Sayısı: (13)
|