|
![]() |
|||||||||
| Önümüzdeki Günlerde - Çok Yakında Yakında bizlerle olacak uzakdoğu dizileri - filmleri... |
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Yeppudaa Papatya Ekibi
![]() Mesajlar: 7.809
|
düşlerimin prensinde oynayan yoo eun hye oynuyor mayıs ayında bu drama başlıyormuş.
![]() ![]() ![]() [ATTACH]1295[/ATTACHAiring dates : 2011/05/09~Upcoming Formerly known as "Sweet Scandal" (달콤한 스캔들, Dal-kom-han Seu-kaen-deul) 16 episodes - Mon, Tue 21:55 Konu julsangels tarafından (15.04.11 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() "KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Nereden: istanbul
|
birkaç bilgide benden ![]() Tür: Romantik, komedi Bölüm: 16 Yayınlandığı Kanal: SBS Yayın dönemi: 2011-May-09-2011-Haziran-? Gün/saat: Pazartesi & Salı 21:55 Cast
![]() sung joon ![]() jo yoon hee ![]() |
![]() |
|
|
#3 |
![]() Nereden: ERZURUM
#
iu
# songseungheon
|
yılın bombası olacak bir dizi daha.iki dev birarada
![]() kjw her ne kadar hgd'dan sonra coffee house'da tatmin edici olmasa da bu ikiliye güvenim sonsuz ![]() birebir takip etmeyi ve spoilerda konuşmayı çok istiyorum
|
![]() |
|
|
#5 |
![]() Nereden: çanakkale
|
kang ji hwan ile Yoon Eun Hye
ikisininde oyunculuğu süper bence... coffee house da coffee prince de çok güzeldi. merakla bekliyorum... paylaşım için... teşekküürler
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Nereden: ERZURUM
#
iu
# songseungheon
|
ne yazık ki artık teşekkür butonu yok
![]() onun için yazıyorum.ellerine sağlık tam da ihtiyacım olan hikayeydi.merakla bekliyorum
|
![]() |
|
|
#10 | |
![]() Nereden: Almanya
|
Kang Ji Hwan ve Yoon Eun Hye...süper ikili olmus bence
iki oyuncuyuda seviyorum! Merakla bekliyecegim bir dizi...tesekkürler gökkuşağı ![]() Alıntı:
valla obsem resimleri görünce aynilarini bende düsündüm :grin: insallah hayalkirikligina falan ugramayiz...basroldekilere bakilinca cok eglenceli bir dizi olacaga benziyor...hadi bakalim
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2011, drama, gkore |
| Seçenekler | |
|
|