|
|
#1 |
|
♥ ♔ Joker Admin ♔ ♥ Yeppudaa Çeviri Çetesi
![]() ![]() Nereden: Smyrna
|
YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi Konu gök* tarafından (13.05.13 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir. |
![]() "KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Mesajlar: 2.992
#
jyj
# songseungheon
|
Yeni dizimiz hayırlı ve uğurlu olsun.
sayın çevirmen ekibimiz Mircelonaemiş- Mircelona -mirage- Quadro- mirage- Yukinohana- Quadro - Yukinohana- shepid Anobist- shepidi- emiş- Quadro- Anobist- zeyra88 - NaYKi- zeyra88- NaYKi- Anobist - NaYKi- mirage- shepidi- Mircelon Allah kolaylıklar versin klavyenize ve ellerinize kuvvet gözlerinize güç gelsin Sevgili online paylaşımcımız zeyra çoook teşekkürler emeklerine bu ne müthiş bir ekip yeppudaa tarihinde bir ilk mi yaşanıyor tarih kitaplarına falan mı geçecek bu dizi muhteşem çeviri akibiyle
|
![]() |
|
|
#3 |
![]() Nereden: İstanbul
|
Başta sıradan bir tarihi dizi sandım izlemem dedim ama ilk bölümü izledim süper dizi diyebilirim tarihte geleceğe gelen insanlar gördük ama geçmişe gidip tıkılı kalan ilkkez görüyorum merakla 2. bölümü bekliyorum Çevirmenlere teşekkürler
|
![]() |
|
|
#4 |
![]() Nereden: seul
#
cnblue
# leeseungki
|
üfff işte buu nihayet geldi o kadar bekdim ki anlatamam hemen izliyorum ben yokken 2 bölüm birden gelmiş alt tarafı 1 gün girmedim yeppudaya
etiket için çok çok teşekkürler )
|
![]() |
|
|
#5 |
|
|
![]() |
|
|
#8 |
![]() Nereden: istanbul
#
jyj
# songjoongki
|
Beklediğimden daha güzel bir dizi
Min ho'ya da rolü çok yakışmış
|
![]() |
|
|
#10 |
#
shinee
# songseungheon
|
Öncelikle Çeviri çetesine kolaylıklar,
Zehra ve mircelona bölüm için teşekkürler.. ![]() Dizinin tanıtımı izleme yönünde merak uyandırıyordu, 1. bölümü izledim, güzel başladığını düşünüyorum, Le Min Ho'yu birde tarih sayfalarında izleyim bakalım nasıl bir performans sergilemiş.. ![]() Kolaylıklar zehra, online izleyeceğim için buraya sık sık uğrmama gerekecek
|
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| faith, faith dizi izle yeppuda, faith izle, faith izle yeppuda, faith yeppudaa, güney, online, yeppudaa faith izle |
| Seçenekler | |
|
|