|
|
#1 |
|
ÇaTLaKMaSTeR
![]() Nereden: Aydın
#
4minute
# moongeunyoung
|
YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi
indirmeye çalıştığınız linkler kırık ise modöratöre bildir butonuna Konu akrep1778 tarafından (18.05.13 Saat 07:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme... |
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Nereden: Balıkesir
|
En beğendiğim 5 film arasında.
Çok Güzel bir Film.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Mesajlar: 119
|
turko abi çok teşekkürler hemencecik yüklemişsin ellerin dert görmesin hemen indiriyorum kumabsimida ajusshi
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Mesajlar: 522
#
sgwannabe
# chataehyun
|
Midemi bulandıran ve 2 defa kusmama neden olan film... Bu kadar bayat bir espri anlayışına sahip olduğu için yönetmeni kutluyorum...
![]() Bir film ancak bu şekilde kolayca berbat edilebilir... Komik miydi, bilmiyorum midemin bulantısı film boyunca geçmediği için filmden birşey anlayamadım... Şahsen tavsiye etmem... Sevmedim...
|
![]() |
|
|
#5 |
![]() Mesajlar: 68
|
bu film çok komikti ya bazı iğrenç sahnelerinde benimde midem bulandı ama onun dışında çok güldüm hatta bir kaç defa izledim
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Nereden: Ding dongg:D
|
Güzel bir filmdi
![]() O yediği şeyler gerçekten çok mide bulandırıcı ![]() Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
#7 |
![]() Nereden: Doğu Karadeniz Bölgesi -_-'
|
Kaç zamandan beeri bu filmi arıyodum, daha önce bende vardı fakat elim bir kazaya kurban gitmişti -_-" nihayet yine kavuşacağız... Paylaşım için teşekkürler Fatih...
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Mesajlar: 97
|
Çok komik bir filmdi, fakat bazi sahneler igrençtiiii
. Basrol kizimizin yüz ifadelerine çok güldüm. Küçük yaramaz çocuk gibiydi.Muhtesem kraliçede dramatik/trajik sahnelerden sonra bu film bana ilaç gibi geldi. |
|
|
|
|
#9 |
![]() Mesajlar: 15
|
zamanınız degerli ise tavsiye etmem kalitesi düşük bir film
ama yanımdaki kore filmi müptelası arkdasım hayır güzel film diyor begeni size kalmıs
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Nereden: **AntALyA**
|
güzel bir romantik-komediydi.beğenerek izledim.o iğrenç sahnelerde olmasa sanki:grin: oğlanın kızdan hoşlanmaya başladığını anlamayacaktık
![]() |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2004, altyazılı, arrogant, days, gkore, naesarang, ssagaji |
| Seçenekler | |
|
|