|
![]() |
![]() |
|||||||||
| Lee Min Ho Güncel Haberler Lee Min Ho Güncel Haberler |
![]() |
|
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Nereden: istanbul
|
lee min ho yeni bir diziyle karşımıza çıkacak
Personal Preference
galiba bir oda kiralamak için eşcinsel kimliğine bürünecek. YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi |
![]() "KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Mesajlar: 601
#
2pm
# leeseungki
|
ay baya ilginç bişeye bnzıo hemen cıksın ya
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Mesajlar: 1.405
|
Ortimin dizisi
4 göz 4 kulak bunu bekliyo
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Y.M.G
![]() Nereden: hayal dünyası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Mesajlar: 624
|
Bir zamanlar "Evdeki Yabancı" diye bir dizi vardı Tardu Flordun ve Berna Laçin'in oynadığı dizinin konusuyla aynı gibi ordada eve yerleşmek için kıza eşcinselim benden zarar gelmez demişti
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Nereden: Dünyanın Ortası
|
Resmen ortim iyi bilir nerdeyse Anjell çıktığından beri bunu bekliyorum
gizli kanallardan almıştım bilgiyi Tekrar duyurayım bi fotosu çıksa çarşaf çarşaf asacam mutlaka ben çevirmeliyim konusu tam benlikmiş
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Emekli S.Modöratör
![]() Mesajlar: 2.970
|
Alıntı:
![]() ![]() bu dizi cekiliyormu yoksa daha temeli bile atilmamismi keratayi baya ozlemisim konuda ilginc (not;ozlencim o asacagin carsaflar icin daha bi sabirsizlaniyorum )
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Nereden: istanbul
|
bu senaryoyu yoon eun hye ve joo ji hoon için söylüyorlardı bir zamanlar. Ama güzel bir şey olck gibi görünüyor ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() Nereden: Dünyanın Ortası
|
Alıntı:
![]() biz uyarımızı yaptık daha da bulaşıolarsa bilmem ![]() Valla ben de özledim keratayı ![]() Çarşaflar müthiş olacak beni bekleyin anacım ![]() bu diziyi çevirsem sanırım en çok partner delisi lovers asyacım sevinir ![]() sevgili oppasının dizisi ne olsa
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010, dizi, hodan, ocak, or or or, yeni |
| Seçenekler | |
|
|