|
|
#1 |
|
Emekli Çevirmen
![]() Mesajlar: 1.344
|
Convert Diyarbakirli YEPPUDAA Güncel Dizi, Film, Anime İzleme ve indirme Tam Listesi
indirmeye çalıştığınız linkler kırık ise modöratöre bildir butonuna Konu digina tarafından (19.04.13 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alternatif Link Ekleme |
|
"KONUYU BAŞLATAN"
|
|
|
#2 |
![]() Nereden: YEH Warriros
#
teentop
# moongeunyoung
|
paylaşım için teşekkürler
şuanda 13.bölümdeyim çok güzel bir dizi konusuda farklı aslında kız arkadaşım 9 kuyruklu tilkinin gerilim ve gizemli hali ilk defa tarihi bir dizi izlemiş oldum sayesinde ![]() ayrıca müzikleride çok güzel |
![]() |
|
|
#3 |
![]() Nereden: kahramanmaraş
|
bu diziyi izlemeyi düşünmüyordum ama 1.bölüme bi bakıyım dedim biraz önce izledim ve yeni bölümler ne zaman eklenir diyordumki yeni bölümler eklenmiş degişik bir dizi mutlaka izlenmeli diyorum elinize saglık çevirmeninde sizinde teşekkürler
|
![]() |
|
|
#4 |
![]() Nereden: istanbul
#
2ne1
# songjoongki
|
çok güzel bi dizi yaa diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum
11.bölüm ne zaman gelir?paylaşım için çok çok teşekkür ederim
|
![]() |
|
|
#5 |
![]() Nereden: Bursa
|
Bu dizi de gerçekten çok güzeldi özellikle konusu çok hoş olmuş ailece beğenerek izledik yine de mutlu bitse daha çok sevinirdim
Çevirene yükleyene emeği geçen herkese çooook teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Mesajlar: 110
|
etkileyiçi sürükleyiçi içerigiyle kendini izlettiren güzel bir yapım tereddüt etmenden izlemelerini tavsiye ederim emegi geçen herkese çok...........teşekkürler
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Nereden: Antalya
|
İlk bölümü izledim.Kesinlikle izlenmeye değer bir başlangıç.Göze çok batmayacak hataları olsa da kesinlikle çok farklı ve izlenmeli...
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Mesajlar: 100
|
emeği geçen herkese çok teşekkürler. süper bir dizi mutlaka izlenmeli.ama 6 7 ve 8. bölümlerde sorun var herhalde.düzeltirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Nereden: Çorum
#
superjunior
# leeminho
|
bencede ilginç ve güzel bir dizi ama güzelim kızı çirkin yapmışlar ama izlemeye değer dikkat çekici bir dizi paylaşım için sağol Diyarbakırlı
|
![]() |
|
|
#10 |
![]() Nereden: Zonguldak
#
bigbang
# kimsoohyun
|
Aslında ikiside 6. bölüm eğer beklemek istemezsen site online bölümde 7. bölümü problemsiz izleyebilirsin.
![]() Ya gerçekten muhteşem bir dizi izlemeyen kimse kalmasın ağlamak isteyenlerin ilacı burda. Dizi oyuncularıyla müzükleriyle falan çok güzel tam bir baş yapıt .Biraz göz arkasında kalmış ama umarım izleyici kitlesi artar ![]() |
![]() |